Baronessan

Mitt måtto: "nej, det här blev inte bra"

 
       
Välkommen Hemgjort Sångtexter Grattisverser
Blogg Filmklassiker Dryckesvisor Om mig
Kontakt Look-a-like Rim & Ramsor Bilder
     
     
  OM MIG
 

Mitt dopnamn är Berit. Jag har under årens lopp fått en hel del smeknamn. Förutom Beirut som ju är så fantastiskt roligt, så finns också Bejan som är vanligast (förutom Baronessan!), Bettan, Biggan, Bebban och BBQueen. Sen finns det säkert en och annan som kallar mig för Idiot också, men det är inget som når mina öron.

Jag är nog en ganska vanlig person som inte är expert på någonting men kan lite av varje. Älskar vår och höst, att sjunga, mina barn, barnbarn, mina katter och mina vänner, Gubben och Icemint. Men inte nödvändigtvis i den ordningen. Övriga glädjeämnen är att sy, fotografera, pilla på datorn, skriva och se på deckare eller gamla hollywood- och pilsner-filmer. Pensionat Paradiset med Thor Modéen är en absolut favorit. Likaså Singing in the rain.

Jag svär (som fan) emellanåt och jag är sällan nöjd med saker jag har gjort. Få är de tillfällen när jag är nöjd med mina åtaganden. Men så är jag ju perfektionist också.

Jag är inte särskilt öppen av mig och man kan nog säga att jag är ganska osocial vissa perioder. Jag kan beskriva mig bäst som en skogsmård. De lever i skogen och är väldigt osociala, men nu och då får de för sig att åka in till stan och festa loss. Så gör skogsmården!

Ja, det var väl allt man kunde säga om mig förutom att jag är en kontrollmänniska, hjälpsam, en god lyssnare, rädd för att störa, oerhört skeptisk, ironisk och petnoga (jungfru som jag är!)